Gastenboek

In het gastenboek van "de Speulderai" kunt u een aantal reacties lezen van klanten op hun bezoek aan ons vermaakrestaurant. Ook uw reacties zijn welkom. Wilt u ons een leuke foto's sturen van uw bezoek? Ook dat kan.  Wij vragen u vriendelijk uitsluitend foto's te sturen die niet groter zijn dan 640x480 pixels.


12 april 2011

Hallo Loek, ik wil je namens het K.V.G. 't Kruis heel erg bedanken voor de geslaagde dag van vandaag. Iedereen van de groep was reuze enthousiast. Heel goed verzorgt, we hebben ouderwets gelachen in het "theeater" wat nog lang door werkte voor de rest van de dag. Alles was in één woord geweldig. Wij zullen het zeker aan prijzen bij andere verenigingen. Ook de spellen en het eten er na, prima verzorgt. Bedankt voor alles en tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten namens het K.V.G. Lida Oudhuis. 


GastenboekAlkmaar 2 april 2010

Beste mensen, Ik wil jullie allen van harte bedanken voor de fijne middag die onze familie hebben gehad, j.l. 21 maart bij u in de Speulderai. Mijn moeder heeft de video gezien en er ook erg van genoten, met haar gezondheid gaat het gelukkig een stuk beter.

Het was prima verzorgd en wij kijken er met een warm gevoel op terug. Nogmaals hartelijk dank en tot ziens.

Hartelijke groeten en fijne paasdagen,
Familie Warmenhoven

 

 


Beste mensen van de Speulderai, hartelijk bedankt voor de fijne middag die we u bij mochten hebben.
Het was werkelijk prima verzorgd en een echte aanrader die we ook uit zullen dragen naar vrienden en bekenden die iets te vieren hebben.
Nogmaals onze dank!
Hartelijke groet van de fam. Splinter


 

Gatenboek Speulderai


Aan het personeel van de Speulderai
Met deze kaart willen we jullie bedanken voor de leuke en zeer goed verzorde avond zaterdag j.l.
Het is zeer moeilijk om het met zo'n grote groep iedereen naar de zin te maken, maar het is jullie prima gelukt. We hebben veel waardering voor dingen die niet op de rekening staan, zoals een vriendelijke glimlach en een geduldige benadering. Ga zo door! Namens de afdeling patiënten vervoer en bloemenverzorging 2MC, Ans en Joni
Theo, jij ook bedankt voor de goede verzorging


Bedankt voor de goede zorgen! Met vriendelijke groeten,
Willem Bijleveld, Scheepvaartmuseum - Amsterdam


Bij deze wil ik, als niet organiserend deelnemer, jullie bedanken voor de gezellige middag/avond die jullie voor ons verzorgd hebben. Ik weet dat de groep de gezelligheid belpaald, maar ook de organisatie bij de "ontvangende partij" moet goed zijn. EN DAT KLOPT!! Nogmaals bedankt, en houd jullie gegevens in gedachten voor een mogelijk toekomstig evenement! Met vriendelijke groet, Paul Lagerberg.


Het is al weer een maand geleden dat wij met onze kinderen en kleinkinderen een zeer geslaagde viering van onze verjaardagen mochten hebben. Alle kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de spelletjes en wilden er maar mee door blijven gaan.
De ingrediënten voor het gourmetten waren zeer goed, heel gevarieerd en in behoorlijke porties.
De inrichting van de zaal en de opstelling van de tafels was gezellig en goed doordacht. Ook de eettafel zag er leuk uit. De bediening door de twee dames verdient een groot compliment. Hartelijk dank voor de goede zorgen!
C.F. Puhl, L. Puhl-Lindenhovius


Langs deze weg wil ik nogmaals onze dank overbrengen voor de geslaagde middag en avond in uw restaurant De Speulderai. Alle bezoekers spraken vol lof over de vlotte en attente bediening en de goed verzorgde spelletjesmiddag. Ook uw toelichting op het wokken werd zeer op prijs gesteld.
Namens het bestuur en de feestcommissie van toneelvereniging Ons Genoegen uit Beinsdorp nogmaals onze dank!


We hebben een gezellig feest gehad!
M.A. Kroes


Hartelijk dank voor het nazenden van mijn vergeten jasje. Mw. A. Vennink.
Tot ziens.


Lieve mensen, het is voor ons nog alle dagen nagenieten van die mooie dag. Ons 40 jarig Huwelijksfeest. Wij danken u allen voor de felicitatie en bijdrage aan de feestvreugde.
Wij wensen u zalig kerstfeest en een voorspoedig en gezond 2005.  Niek en Gré


Namens burgemeester J.W. Boekhoven met dank voor een geslaagd personeelsuitje!  Gemeente Nijefurd.

 


Dag Theo en het hele medewerkers team! Wat hebben jullie onze gasten en vrijwilligers ontzettent verwent! Iedereen was heel blij bij thuiskomst, alles was leuk en lekker (goede kok) dus namens ons allemaal heel hartelijk bedankt!! Vr.gr. N. Prim


 

Beste mensen, heel hartelijk bedankt voor de fijne middag die jullie voor ons hebben verzorgd. Wij hebben genoten en met ons de hele knutselclub. Groetjes fam. Nieuwenhuizen.

 

 


Mijnheer, hartelijk dank voor de verzorging van de spellenmiddag met daaraan sluitend het gourmetten. We hebben allemaal heel erg genoten en het eten was goed verzorgt en uitgebreid. Ondanks dat er een paar grote eters bij waren bleef er nog veel over, niet omdat het niet lekker was maar wel veel te veel.
Het personeel stond steeds klaar als we hun aandacht even nodig hadden. Heel veel dank aan alle medewerkers die onze 40 jarige huwelijksdag zo bijzonder hebben doen slagen. Dank, dank, dank! Fam. F.A. van Hecke

 

 

© Digital-Dreams webdesign - 2013