Chinees fondue

 

 vanaf € 22,50 p.p.

keuze uit diverse variaties
boekingen vanaf 8 personen

Chinees fondue is een oosterse belevenis, de fondue potkomt oorspronkelijk uit China. De fondue pot wordt in het midden verwarmd terwijl de ruimte daaromheen gevuld wordt met een heerlijke bouillon. In de bruisende bouillon wordt vlees, vis en groente in enkele minuten bereid.
Om de lekkere hapjes uit de bouillon te vissen gebruikt u eetstokjes of een speciaal fondue netje. Een variatie van verfijnde sauzen en aroma's maakt het mogelijk uw eigen smaakaccent te creëren.Doordat de bouillon gedurende de maaltijd steeds wordt voorzien van nieuwe hapjes, wordt de bouillon aromatischer en lekkerder.
Op deze wijze is aan het einde van de maaltijd de fondue bouillon een soep geworden. De lekkernijen welke zijn overgebleven voegt u hieraan toe, zodat u bij het chinees fondueen aan het einde van de maaltijd uw eigen bereide soep kunt genieten.

Chinees vlees fondue:
Circa 350 gram per persoon met 4 vleesvariaties zoals bijvoorbeeld: Varkenshaas, Lamsfilet, Kipfilet en stukjes Ossenhaas.  € 22,50 p.p.
Chinees vis fondue:
Circa 350 gram per persoon met 4 visvariaties zoals bijvoorbeeld: Zalm, Grote garnalen, Mosselen, en Kabeljauw.
€ 22,50 p.p
Chinees fondue"Westfriesland":
Circa 400 gram per persoon met een variatie van vlees en vis, zoals bijvoorbeeld: Kipfilet, Lamsfilet, Varkenshaas, Zalm, Grote garnalen en Kabeljauwfilet. € 25,00 p.p.

CHINEES FONDUE wordt bij ons geserveerd met:
6 verschillende verse groenten, witte rijst, stokbrood en kruidenboter.
Hot Chilisaus, Sweet Chilisaus, Knoflooksaus, Zigeunersaus en Shanghai-saus.