Franse avond

La place de Louis...

€ 75,00 p.p.

Complete 4,5 uur durende feestavond
incl. dranken, entertainment
en Frans broodjesbuffet met verrassing

Het gezelligste binnenplein van de hele stad. Want bij Louis is het altijd kermis. Want niet voor niets is zijn lijfspreuk: "Het leven is een feest en iedere gast is er te gast". Op het terras ontmoet u vrienden en bekenden terwijl het straatleven aan u voorbij trekt. De orgeldraaier zwengelt aan het orgelman, zijn vrolijke klanken trekken kleurrijke figuren aan zoals: straat goochelaars, bedelaars en zakkenrollers.
Patron Louis serveert u bij binnenkomst zijn "Café Royale".

Dan wordt het tijd om eens lekker over het plein te dwalen. Via de suikerspinnenkraam en de waarzegster belandt u bij de poffertjeskraam of brengt u en passent een bezoek aan de visboer op de hoek. Op de tafels staan popcorn, waar je moeilijk vanaf kunt blijven en ook je dorst wordt gelest.
Louis serveert u: Broodjes haring, Paling, Garnalen, Hotdogs, Salades, Poffertjes, Popcorn, Sauzen, Stokbrood en Boters. Louis serveert: Bier, Wijn, Frisdrank, Binnenlands gedistilleerd en koffie.

Deze avond wordt geheel in stijl verzorgd met aangepaste entourage en bediening,  met non-stop entertainment, incl. muziek en/of artiesten.  Tijdsduur van deze avond is 4,5 uur. Bijvoorbeeld van 20.30 uur tot 01.00 uur.  

Minimaal ca. 50 personen per arrangement