Griekse avond

Het orakel van Delphi...

€ 75,00 p.p.

Complete 4,5 uur durende feestavond
incl. dranken, entertainment en Grieks buffet  

Wij nemen u deze avond mee naar de sferen van het Griekse platteland. In ons restaurant wat is omgebouwd tot een Griekse taveerne, zult u begeleidt worden door een chaperons en kunt u terug denken aan de gezellige terrasjes en zonnige stranden van de Griekse eilanden.
Onze Griekse waard zal u ontvangen met: Een goed glas Ouzo en niet vragen naar de bekende kreet, wat doen we met de klok !!! Hij zal toch voor u een buffet verzorgen met een knipoog naar de Griekse keuken.

Op het buffet wat wij voor u verzorgen staan zowel koude als warme gerechten. U kunt een keuze maken uit: Sigaretten (Sigara Böregï), Koude gevulde wijnbladeren, Cous Cous, Mastva Kliar (Komkommer Yoghurtsalade), Visballetjes, Keftedes (Vleesballetjes), Gyros, Mosselen met rijst, Ktenia me Ryzi, dit alles begeleid met Griekse rauwkost, stokbrood, boters en bijbehorende sauzen.
Geschonken wordt: Bier, wijn, frisdranken, binnenlands gedistilleerd, koffie of thee.

Deze avond wordt geheel in stijl verzorgd met aangepaste entourage en bediening,  met non-stop entertainment, incl. muziek en/of artiesten.  Tijdsduur van deze avond is 4,5 uur. Bijvoorbeeld van 20.30 uur tot 01.00 uur.  

Minimaal ca. 50 personen per arrangement