Het gevoel van...

 

€ 75,00 p.p.

Complete 4,5 uur durende feestavond
incl. dranken, entertainment en Starmakers buffet  

Een Feestelijke Thema-avond met volop drinken (wijn, bier, frisdrank, binnenlands gedistilleerd en een welkomst-cocktail) een "Starmakers"buffet en Top-entertainment "dat het Gevoel van de afgelopen 40 jaar doet herleven! Een feestelijk programma staat u te wachten met Quiz, Dans, Zang en Look-a-likes. Wie kent ze niet; de lekkere 60's en 70's, de dansbare 80's en mooie 90's; Alles komt aan bod in "Het gevoel van..." U wordt ontvangen met een welkomstcocktail,  en muzikaal begroet door onze akoestische band "Crackers 2"
De in smoking geklede gastheer neemt het woord en begint al snel aan de eerste van een reeks Quiz-rondes, welke worden afgewisseld door: Een wervelende Elvis-show - Indrukwekkende Tom Jones imitatie - Unieke Herman Brood act De Blues Brothers - Swingende Seventies Partyshow - Een D.J. met de lekkerste Feestmuziek
Onder meer dit alles vormt deze avond een showprogramma met voor ieder-wat-wils. inclusief drankjes en het "Starmakers" buffet" .

Deze avond wordt geheel in stijl verzorgd met aangepaste entourage en bediening,  met non-stop entertainment, incl. muziek en/of artiesten.  Tijdsduur van deze avond is 4,5 uur. Bijvoorbeeld van 20.30 uur tot 01.00 uur.  

Minimaal ca. 50 personen per arrangement