Jailhouse rock

Feest in het gevang...

€ 75,00 p.p.

Complete 4,5 uur durende feestavond
incl. dranken, entertainment en osn cipiersbuffet  

Proef de sfeer van een gevangenis.
De cipiers zullen u voorzien van een hapje en een drankje, zodat zij ook in de gaten kunnen houden of u zich wel gedraagt. Dit kan in het voordeel zijn van uw "straflengte". Natuurlijk zal er een onvervalste Rock & Roll verzorging zijn.
De heren en dames dienen aan de hen toegewezen tafels plaats te nemen. Iedere vorm van seksueel contact is ten strengste verboden. Iedere ontsnappingspoging zal direct worden bestraft, evenals iedere belediging, verbaal of non-verbaal. Bij binnenkomst ontvangt u natuurlijk een glas "water" op de tafels met het bijbehorende brood. In onze "gaarkeuken" zal voor u het volgende worden bereidt:
Tonijnsalade, Salade "Maffioso", Haringschotel, Macaroni, Spareribs, Kuikenboutjes, Rauwkostsalade, Sauzen, Boters en Stokbrood.  Geschonken wordt: Bier, Wijn, Frisdranken en Binnenlands gedistilleerd.

Deze avond wordt geheel in stijl verzorgd met aangepaste entourage en bediening,  met non-stop entertainment, incl. muziek en/of artiesten.  Tijdsduur van deze avond is 4,5 uur. Bijvoorbeeld van 20.30 uur tot 01.00 uur.  

Minimaal ca. 50 personen per arrangement