Westfriese avond

Te Warskip bij boer Bakker...

€ 75,00 p.p.

Complete 4,5 uur durende feestavond
incl. dranken, entertainment en Westfries buffet  

Vanavond heeft het vee vakantie want vanavond bent u te gast bij boer Bakker. Nostalgie en weemoed vieren hoogtij tijdens deze jaarlijks terugkerende gastendag. Boer Bakker laat zien dat hij een beste boer is, het beste van het beste komt op tafel, z'n gasten komen niets te kort.
Hij ontvangt u in de mooiste kamer voor een bakkie leut met onvolprezen krentenmik, daarna voor de mannen 'n brandewijn en voor de vrouwen 'n advocaatje. Op tafel staat ondertussen wat te knabbelen.Daarna wordt iedereen uitgenodigd om aan te schuiven voor een onvervalst Westfriese maaltijd.

De maaltijd bestaat uit: Andijvie stamppot met stooflapjes, Grauwe erwten met spek, Spek, Piccalilly en augurk, Bruine bonen met stroop, Zuurkoolschotel, Gekookte aardappelen, Broeder met stroopsaus en stoofperen. Na de maaltijd de voeten van de vloer voor de polka en de klompendans.
Geschonken wordt: Bier, wijn van het vat, frisdrank, binnenlands gedistilleerd, koffie of thee.

Deze avond wordt geheel in stijl verzorgd met aangepaste entourage en bediening,  met non-stop entertainment, incl. muziek en/of artiesten.  Tijdsduur van deze avond is 4,5 uur. Bijvoorbeeld van 20.30 uur tot 01.00 uur.  

Minimaal ca. 50 personen per arrangement