Vergaderen

Vergaderen bij de SpeulderaiIn Vermaak- en Partycentrum “De Speulderai” te Opmeer, centraal gelegen in de kop van Noord-Holland, treft u de juiste sfeer voor vergaderingen en conferenties; ongedwongen en toch zakelijk, met beschikking over vele faciliteiten.
“De Speulderai” is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeerruimte.
Het Vermaak- en Partycentrum heeft de beschikking over 3 zalen van verschillende grootte, t.w. voor 50, 75 en 125 personen.

Door de uitgekiende indeling van het gebouw kunnen, met enkele kleine ingrepen, de diverse zalen samengevoegd worden tot één grote zaal. Hierdoor ontstaat een vergader- en conferentieruimte voor zo’n 300 personen.
Dankzij deze flexibiliteit is Vermaak- en Partycentrum “De Speulderai” geschikt voor vergaderingen, presentaties en informatiebijeenkomsten voor zowel grote als kleine gezelschappen.
Er zijn ook diverse arrangementen mogelijk, zoals inclusief koffie, lunch en/of diner of met prettige ontspanningsmogelijkheden tijdens of na de vergadering. Prijzen voor arrangementen alleen op aanvraag.

Zaal overzicht Capaciteit * Zaalhuur **
De Beugelzaal 50 pers. € 50,-
De Speelzaal 75 pers. € 75,-
De Kolfzaal 125 pers. € 125,-
3 zalen samen 300 pers. € 300,-

* De capaciteit is mede afhankelijk van de
gewenste zaalopstelling.
** De prijzen van de zaalhuur zijn per dagdeel,
inclusief de bestaande geluidsinstallatie.

Er is een keur aan professionele apparatuur beschikbaar om een presentatie optimaal te maken, zoals; overheadprojectoren, videorecorders, flip-overs, etc.

Beschikbare apparatuur * Zaalhuur **
Flip-over met toebehoren € 15,-
Overheadprojector € 125,-
Projectiescherm € 40,-
Videorecorder € 90,-
televisie € 90,-

* Andere apparatuur is op aanvraag leverbaar tegen daarvoor geldende prijzen.
** Per dagdeel

Ook bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van een kopieerapparaat à € 0,20 per A4 kopie of faxen te verzenden à € 0,20 per A4.

Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u tijdig te reserveren.

 

© Digital-Dreams webdesign - 2013